PROGRAMMA VIERDE EDITIE VAN HET GELUID VAN LOOSDUINEN COMPLEET

Een bijzonder optreden van Jan Akkerman en veel Loosduinse ingrediënten

2014MyBrainboxpromo-768x576

Den Haag, 10 augustus 2016 | Vorige maand werd bekendgemaakt dat Emmaly Brown, Mushroom Mosis, The Clarks, Joes Boonen en de Loosduinse Rapcrew Justin, Quincy, Fatima, Soufiane en Yassine ft Youstoub optreden op de vierde editie van Het Geluid van Loosduinen. Vandaag maakt de organisatie de rest van het programma bekend. MY BRAINBOX ft. Jan Akkerman & Bert Heerink, harmonievereniging Tavenu, Deyone Guiseppi, DJ Jimmy-D, Ickwell Ensemble, MILES AHEAD ElectriX ProjeXt en The Hellhounds maken het programma compleet. De presentatie van het hoofdpodium is in handen van Bas Muijs, die in zijn jeugd een lange tijd in Loosduinen heeft gewoond. Het rondreizende gezelschap van La Karavana zorgt voor straattheater.

Het optreden van MY BRAINBOX ft. Jan Akkerman & Bert Heerink wordt een hele bijzondere. De bekende gitarist wordt dit najaar zeventig jaar en Het Geluid van Loosduinen maakt onderdeel uit van zijn najaarstour dat op woensdag 28 december spectaculair eindigt in de Melkweg. Bovendien wordt dit optreden mede mogelijk gemaakt door drie Loosduinse ondernemers, namelijk Bergmann Media, Admyra Financieel op orde en Coöperatie Alles Gewoon Anders U.A. zorg- en welzijn professionals. Ook het optreden van Tavenu is een bijzondere omdat de Loosduinse harmonieverenging dit jaar haar 120 jarig jubileum viert. Deyone Guiseppi en DJ Jimmy-D zijn Loosduinse talenten en de bands Ickwell Ensemble, MILES AHEAD ElectriX ProjeXt en The Hellhounds worden in samenwerking met Happy Horns gepresenteerd in het HPC Café. Happy Horns is de organisatie voor saxofoonlessen in Loosduinen.

Het Geluid van Loosduinen vindt plaats op zaterdag 10 september en is gratis toegankelijk. Het muziekprogramma op het Loosduinse Hoofdplein start om 12.00 uur en het verteltheater voor kinderen wordt in de middag verzorgd door Bibliotheek Loosduinen.
’s Avonds gaat het programma verder op het podium in het HPC Café. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.geluidvanloosduinen.nl

Het Geluid van Loosduinen is een samenwerking tussen het HPC, Stadsdeel Loosduinen en cultuuranker Bibliotheek Loosduinen. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Den Haag en tevens cultuuranker Bibliotheek Loosduinen. Het optreden van MY BRAINBOX ft. Jan Akkerman & Bert Heerink wordt mede mogelijk gemaakt door Bergmann Media, Admyra Financieel op orde en Coöperatie Alles Gewoon Anders U.A. zorg- en welzijn professionals.